Mister V. Creative Commons License 2019.09.26 0 0 16897

Jelenleg az autóm 3 hengere megy csak, épp eladásra vár (így hibásan)... a közeljövőben 2 fétispartira megyek (1 hónapon belül), aztán semmi nincs kilátásban, így nekem nem sürgős a dolog, mert ezekről már eleve lekéstem a fényesítővel kapcsolatban.

Szóval alkalomadtán majd térjünk vissza a témára, sőt én még azon is gondolkodtam, hogy mivel említettem is, nem nagyon használnám el az 500-ast, így mondjuk felezhetnénk, vagy harmadolhatnánk 1 flakont, ha neked sem kell a teljes 500-as, mert te is spórolásból választanád azt.

De a postázást még megfontolom...

Sajnos jó pár éve rendeltem már úgy, hogy valakivel feleztem volna a költségeket, illetve a terméket is, de aztán a megrendelés után eltűnt és az én pénzem bánta, kereshettem vevőt, így félve megyek csak bele ilyen közös vásárlásba, de nem zárkózom el tőle teljesen... csak ugye 45EUR a vámhatár, de a legfrissebb vámos papíron (múltheti) a postaköltséget is beleszámították a termék árába és az alapján számolták ki az áfát. Jelenleg ez pont 43 így, azaz vámmentes, de én még terveztem egy öltözés könnyítőt is vásárolni (ha már muszáj külföldről vásárolni), úgy meg már +27% áfa jön rá... (+1500-2500Ft vámkezelési díj, összesen durván +8e Ft) ami kocsival behozva vámmentes lenne. Szóval én ezért is számoltam inkább kocsival, mert továbbgondoltam a dolgot.

Előzmény: quadcore90 (16895)