MrJones512 Creative Commons License 2019.09.26 0 0 113

Gábor Szabó – Varga Pálné társaságában.15 órája · 

 

ARC

Nézd meg jól ezt az arcot. Rajta van minden az elmúlt tíz évünkről. Egy kiégett, zombivá züllött valahai ember élőhalotti maszkja. Annyiszor szarta szembe saját magát, annyiszor váltott világnézetet, hogy már rég megszűnt bármiféle önazonossága. Ennek az arcnak a tulajdonosát már csak a hatalom és a pénz tartja egyben, ha azt elvesszük tőle, márpedig elvesszük, atomjaira hullik. Belül szétesett rég, és ez már ott van ezen az arcon.

És a többi is ugyanilyen. Nézzétek végig a netre fölkerülő fidesznyik plakátképeket. Aztán nézzétek meg hozzá, hogy valójában mennyi idősek. Bizony, mindegyik sokkal öregebbnek látszik a biológiai koránál. Kiégett emberi roncsok uralkodnak fölöttünk. Annyi gyűlöletet keltettek egy évtized alatt, hogy az már rettegésbe fordult mindannyiukban. Tudják, hogy mikor le lesznek váltva, akkor az nemcsak egy sima hatalomváltás lesz. Mert az általuk a magyarok lelkébe csepegtetett gyűlölet visszacsap rájuk, és akkor nem lesz kímélet.

Én nem ilyen arcú politikusokat akarok hazánk vezetőinek. Mosolytalan lárvaarcok temetőhangulatot sugároznak mindannyiunkra. Én mosolyogni szeretnék, emberi hangon szót érteni honfitársaimmal. Békében, nyugalomban élni, ahogy azt a demokráciákban teszik. De amíg ezek az arcok vannak, ez nem lehetséges. Nézzetek rá Karácsony Gergőre, aztán Tarlósra. Vagy bármelyik városunk, kerületünk ellenzéki jelöltjére, majd a vérnarancs ellenfelére. Nem kérdés, kik jelentik a jövőt, és kik a sötét múltat. Hát válasszuk meg a jövőnk emberi arcait október 13-án. Mert emberként akarunk élni, nem élőhalottként.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek 

Tuareg