Mister V. Creative Commons License 2019.09.26 0 0 16892

Az országban, sőt inkább BP-n hol lehet Vivishine fényesítőt szerezni?

Néztem több különböző tesztet és úgy tűnik csak ez nem nyalódik el mondjuk leülésnél, valamint nem lesz tőle olajos/vizes jellegű az anyag (mégis fényes)... de sajnos se a márkanévre nem jön elő magyar találat, se a magyar webshopok kínálatában nem látszik túl nagy kínálat, inkább csak 2-3 egészen mini flakon horror áron nulla teszteredménnyel.

 

Annó Vivianna féle fényesítőt (spray) használtam, de nem igazán vált be. 2 kis tubus durván 2-3 alkalomra volt elég. Aztán szűkös anyagi helyzetben szilikonspray-t (autó műszerfal ápolót), ami hasonló fényességet adott az anyagnak, némi citromszag mellett, ami kicsit elvette a gumiszagot, ám ez fújásnál a padlót is annyira "kifényezi", hogy csúszásveszélyes lesz (bár talán ez a legolcsóbb megoldás, mivel nem roncsolta ez sem az anyagot).

 

10 év után a nem megfelelő tárolástól összeolvadtak a ruháim, illetve szakadékonyak lettek, ezért új catsuitot vettem. (Nem, nem a műszerfal-ápolótól lettek szakadékonyak, mert volt olyan zoknim is, amit 10 évig az eredeti csomagolásban tartottam használatlanul és felvételkor már szakadt is.)

 

Tehát hozzáértőktől kérnék tanácsot, hogy hol lehet beszerezni a Vivishine féle "öblítős" fényesítőt (azaz nem spray-t), vagy esetleg mi hasonlóan olcsó, de nem roncsoló fényesítőt érdemes használni, mint a műszerfal ápoló spray volt.

 

Privát üzenetként is jöhetnek az infók, amiket előre is köszönök!