bajnár Creative Commons License 2019.09.22 0 0 70248

Hát nem, az egy félresikerült helyrerakás akart lenni kissé magas lóról.

 

Szerintem nem különösebben fontos, hogy ki kicsoda és mit gondolunk róla, a lényeg az elhangzottakon/leírtakon van.

Iróniával semmi gond, amennyiben nincs fellengzősség mögötte.

 

Való igaz, a faszságot más mondta. Jelentéstartalmilag viszont még mindig közelebb van ahhoz, mint a nem szerencséshez, de inkább nem szeretnék újfent szemantikai boncolgatásba bonyolódni.

 

Tök értelmetlen a rugózás ezen a melyik elem nyom többet a latban. Melyik belső szervedet operáltatnád ki? Gondolom egyiket se szívesen.

Ez az egész példázat meg a többi nyakatekerés gondolom KA tisztázására szolgálna, akivel ugye közös kinyilatkoztatásotok van, így indirekte érintve érezheted magad. Szerintem engedjük el, kicsit túltolta a bringát, ennyi. Nem érdekelnek a miértjei, honnan nézvést lehetne akár másképpen megítélni a dolgot, az egy fals mondat. Később próbálkozol még azzal is érvelni, hogy a tudomány nem rangsorol ilyesmiket, ergo akár lehet is a legfontosabb szempont (ismétlésképpen: ez nem verseny, mindegyik aspektus számít), csakhogy ebből az is adódik, hogy nem tudható. Ami azt jelenti, hogy ok nélkül, tudományos megtámogatottság hiányában teheti(tek) mindezt csupán. Maradjunk annyiban, hogy számára/számodra lehet ez a központi elem, a termőhelyi kvintesszencia, de tudni, nem tudhatjátok, így ez a hasraütés kategóriája. A nagy empátia közepette akár arra is gondolhatsz, hogy mondjuk egy vulkánhívő számára meg pont a vulkanikus termőhely jelenti pont ugyanezt, az ő hite, meggyőződése vajon alábbvaló?

Előzmény: BZoltan (70237)