Mohawe Creative Commons License 2019.09.21 0 0 62363

Üdv mindenkinek.Ha van valaki,aki régóta,és sikeresen tolja fz300-al,attól kérnék segítséget.A folyton felmerűlő,ismétlődő problémám az tetves autofókusz.Kint voltam párszor szarvasbőgésen reggel,hol több,hol kevesebb látnivalóval.Ma nagyon jó lett volna.Röviden,egy erdőből jött ki jópár tehén,kb 15 méter füves részre,és onnan át a susnyás részbe.Egyből élesítettem a gépet,és jött is utánuk egy gyönyörű bika.Már világosban,jó fényeknél,megállt egy pillanatra és ábaktatott(nem futott) a 15 méteren, a tehenek után.Persze végig nyomtam a sorozatot,amíg el nem tűnt.A végeredmény az első kép amikor megállt nagyon jó,a többi valami gyalázat.Hajszál választott el,hogy beletaposom a gépet az ösvény talajába.Folyamatos af volt állítva,f2.8 a rekesz,teljesen megvilágította a felkelő nap a területet.Itt ott hallottam a panák af problémáiról,de,hogy ennyire ganaj legyen azt nem gondoltam volna,pont egy ritka lehetőség küszöbén.Ez ma reggel volt,de most is remeg a kezem az idegtől,ahogy írom a sorokat.Lehet ezt orvosolni valahogy,vagy ez a bridge kategória,mert akkor töröm is össze.