szaruespata Creative Commons License 2019.09.20 -3 13 215007

Ami itt  un Steinmeier-tervnek van titulalva, az a Minsk-2 nemzetközi  megallapodas, ami meg Ukrajnatol ala lett irva mar evekkel ezelött.

Ennek a tervnek a reszet kepezi a 9. pontban foglalt konkret lepcsök a Minsk-2 vegrehajtasara, ezen konkret lepcsö egyike, hogy a terület (Donbass) egy un különleges statuszt kap, ehhez kell az ukran

Alkotmany mosositasa is, mint egy lepcsö, mely benne is  van a 9. pontban konkretan.

Tehat most mi ez a süketeles, hogy Zelenszkuj nem irja ala a Steinmeier-tervet?

 

Mara, ez nem szerződés, hanem egy megállapodás. Az értéke a papír ára makulatúrában. Bagaméri fagylaltárus kisvállalkozó munkaszerződése Lópici Gáspárral ehhez képest az ENSZ alapokmánya, mert az utóbbi be nem tartását lehet szankcionálni, az előbbiét meg nem, lásd még az oly sokszor emlegetett Budapesti Memorandumot, amiből gyakorlatilag senki nem tartott be semmit, neleértve a gépírónőt és a tolmácsokat is, minthogy egy emlékeztető arról szól, amiről egy szakszervezeti gyűlés: megbeszélik, ki milyen karácsonyi ajándékot ad, december 23-án meg kiderül, hogy nincs egy fillér sem a szakszervezet pénztárában, mert senki nem fizette be a tagdíjat.

 

Egy ukrán kormány sem fogja teljesteni a Minszk-2 lényegi kötelezettségeit, mert ha autonómiát adnak a Donbassznak, akkor más régiók is rögtön követelni fogják: Harkov és környéke, Ogyessza, Kárpátalja, a végén Zelinszkij kimehet 11:50-kor a lembergi városházából, hogy délig körbesétálja a megmaradt Ukrajnát.

Előzmény: Törölt nick (215006)