BZoltan Creative Commons License 2019.09.20 -1 0 70190

Rossz értelemben használsz két idegen szót (empírikus, gentlemen) és én vagyok a gyökér, hogy erre felhívom a becses figyelmet. De te rommá fikázhatsz engem és a shirazt azért mert te meg abban nem értesz egyet velünk, hogy mi hogyan használjuk a terroir kifejezést.  Kettős mérce?

 

"Bőven elég olvasni is, hogy tudjak képet alkotni rólad."

 

A lónak a méteres, kékeres, szerszámát, azt...

"Biztosan a neten habzó szájjal fröcsögő nagyik is tökre szeretik az onokáikat és finomakat főznek nekik, takaros a portájuk"

 

Aha... pontosan erről van szó. Nagy hiba az online kommentekkel azonosítani egy embert.

"Mindeközben igyekszel a feketét kifehéríteni."

Megintcsak a lónak a szerszámára hivatkoznék... leírtam neked, többször, hogy szó sincs arról, hogy én shiraz véleményét fehéríteném. Konkrétan leírtam neked - de szarsz bele abba, hogy mit írok - hogy kurvára nem értek egyet azzal a mondattal. De te  ezt nem akarod elfogadni, mert akkor dugába dőlne az előítéleted.

"egyrészt-másrészt választ szülsz, "

 

Nem írtam egyrészt-másrészt. Kérlek, amennyiben egy mód van rá úgy maradjunk a valóság területén.

Én egyenesen leírtam, hogy én nem értek egyet azzal az állítással és leírtam, hogy én ugyanazt a gondolatot hogyan fogalmaznám meg, szerintem kompromisszumképesebben.

"maradnak az unalmas önismétléseink."

Azonnal túllépünk ezen amint értő jószándékkal kezded el olvasni azt amit írok és elengeded a személyeskedés kényszerét. Elhiszem, hogy némi boldogsághormont szabadít fel az, hogy jól megmondod a frankót, de semmi értelme. Csak a hangulatot rontod és közben nem lépünk egy fikarcnyit sem előre.


Szóval, hogy egyértelmű legyen:

Nem, én nem értek egyet shiraz azon mondatával és legkevésbé sem próbálom őt kimagyarázni semmiből.

 


Én annyit mondok, hogy érteni vélem shiraz gondolatát azon inkriminált mondat mögött és én ugyanazt a gondolatot máshogy, ennél árnyaltabban és konszenzus-készebb formában fogalmaztam meg.

Ha ez megvan akkor haladjunk. Ha nincs akkor még futhatsz pár személyeskedő kört. Ha neked ez kell a boldog péntek estéhez akkor parancsolj... gyere, toljad ami a csövön kifér.

Előzmény: bajnár (70189)