bajnár Creative Commons License 2019.09.20 0 0 70189

Szóval mi is az én laposabencés véleményem?

 

Ahhoz azért az is szükségeltetik, hogy a csűrős-csavarós, mellébeszélős-terelős, kettős mércés, kioktatós, felkérdezős, fellengzős, nemúgyértettemes, énnemdeteigenes, stb. stílusodat ne rángasd rendre elő, szóval kettőn áll a vásár. 

 

És tessék: már meg is érkezett a kioktatós, szmájlizós, fellengzős éned. Majd az empirikust meg a tapasztalatot sikerül egy mondatban egyszerre használnod...

Bőven elég olvasni is, hogy tudjak képet alkotni rólad. Biztosan a neten habzó szájjal fröcsögő nagyik is tökre szeretik az onokáikat és finomakat főznek nekik, takaros a portájuk, attól még a véleményük ugyanaz marad, ami.

 

Neked persze, hogy sikerül, lásd fentebbi felsorolás első két elemét, éppen ezért meddő ez a vita. Azt írtad nemrég, hogy ha te meg az elvbarátod valamiről azt állítaná, hogy sárga, akkor én juszt is ellentmondanék. Mindeközben igyekszel a feketét kifehéríteni. Egyenesebb lett volna kibökni kerekperec, hogy az állítás hamis vagy sem, ehelyett nesze semmi, fogd meg jól, egyrészt-másrészt választ szülsz, így viszont óhatatlan leragadunk ennél a pontnál és az áhított konstruktív, jó hangulatú beszélgetésnek fuccs, maradnak az unalmas önismétléseink.

Előzmény: BZoltan (70188)