marónátron Creative Commons License 2019.09.18 -1 0 5519

Nos, már vásároltam egy Teagan Presley ánusz nyílású Fleshlightot Bulletproof betéttel.

Ez az első meszturbátorom, mivel ahogy olvastam hozzászólásokban a Fleshlightot javasolták legtöbben.

Én abban a tévhitben voltam, hogy az ánusz, és punci nyílások között az a különbség, hogy az ánusz az belül szűkebb, amire rájöttem már, hogy ez tévhit.

Amin meglepődtem, hogy nagyon puha, valóban mint az emberi bőr tapintása lenne, a kézimunka és a fleshlight között ég és föld a különbség a fleshlight javára. Igaz nem olyan, mint egy igazi punci, de nagyon hasonló érzés.

Lehet vele különböző pózokban is tolni, én legjobban azokat szeretem, amikor lerakom egy stabil helyre és úgy dugom, például asztalra, vagy az ágyra lefektetem, és oldalfekvő pozícióban állva lerakom az ágyra, egyik kezemmel támaszkodok, másikkal fogom, és úgy mozgok benne.

A legelső használatnál nem volt akkora élmény, viszont mikor így a felsorolt pózokban csináltam kb olyan 15 percig bírtam, a végére még kicsit le is izzadtam, és hatalmasat élveztem tőle úgy, hogy előtte már kétszer kivertem magamnak kézzel. (!!!)

Jelenleg van barátnőm, és szerintem a Fleshlight használata is az Ő jelenlétében lesz a legjobb.

Majd most akarjuk kipróbálni, hogy lerakom az asztalra, én dugom a fleshlightot, ő pedig közben csókolózik velem, nyalogatja a melleimet, fogdossa a heréimet, és a fenekemet. Szerintem így még jobban lehet fokozni az élvezetet, kicsit olyan lehet, mintha két nővel szexelnél.

A Bulletproof betéttel meg vagyok elégedve, nem is szorít túlságosan, pont kényelmes benne mozogni, viszont más betétet még nem próbáltam, de terveznék még egyet venni.

Az a betét érdekelne konkrétan, ami a kínálat közül a legszűkebb, amivel nagyon erős, különleges stimulációt éreznék.

Tudom nem bírnám vele olyan sokáig, de az érzés szerintem kárpótolna.

Szóval aki használt már több betétet, az leírhatná, hogy melyik a legszűkebb, és ami a legerősebb stimulációt váltja ki.

A tisztításáról még nem írtam, sokan írják, hogy körülményes, ezzel én nem értek egyet.

Ha bele is élveztem, csak kiszedem a betétet, csapnál kimosom, utána rárakom egy törülközőre, és ráirányitom a kis szobai ventillátort kb 30 percig, aztán néhány órát még hagyom szellőzni, és meg is száradt.

Kicsit körülményesebb igaz, mint a kézimunka, viszont az élvezet sokkal nagyobb, és ennyi erőfeszítést bőven megér.

Előzmény: zol1976 (5518)