A ló túloldala Creative Commons License 2019.09.18 -2 13 214965

"Az utasszállító lelövésekor Cemah volt a szakadárok légvédelmének parancsnoka a térségben. Egy 2015-ben megjelent felvételen elismerte, hogy elrejtette a rakétaindító rendszert, és más lázadók sem tagadták, hogy közük volt a kilőtt rakétához"

 

 

Cemal egy ukrán repülő pilótáját rejtette el. Konkrétan egy férfit. Azt mondja, hogy elrejtettem a pasast, azi si meg tudom mutatni hol kapatultált az a fasz és hol találtam meg. Kb szó szerint. A fasz az huj szlávul ezért kisípolták. A bellingket meg profin felismerte hogy a szájmozgás alapján van benne "U"betű, és kitalálták, hogy akkor az buk.

 

Persze aki tud oroszul annak nagyon egyértelmű, hogy nagyon hülyének kell ahhoz nézni valakit, hogy ebben a mondatba a faszból buk legyen, de hát az ukránok pontosan tudják miről van szó és leszarják, őket az érdekel hogy írja meg a nyugati sajtó. 

 

Igen, ennyire pofátlanok és gátlástalanok. És ezért kellett elengedniük, miután egy halott ukrán szbu-s és egy leszakított lábú másik nyomoréksága árán elrabolták. Hülyét csináltak magukból.

Előzmény: The Incredible Hulk (214954)