Avarsavala Creative Commons License 2019.09.17 0 0 17118

A Savulin (levofloxacin) a legerősebb AB, ami téged még épp nem öl meg, de a bacikat igen. Pár cikkben, amit olvastam régen már szinte kemoterápiás-szerű cuccként hivatkoztak rá. Az amerikai protokoll 6 hét levofloxacin. Én csak 2 hetet szedtem + 2 hét amoxicillint, ez volt februárban. Már erre is azt mondta az urológus, hogy ami ettől nem döglött meg, az már nem is fog. Nem mondom, hogy teljesen meggyógyultam, de már csak stresszre térnek vissza a tünetek. 1-2 hete idéztem itt be egy cikket arról, hogy a tünetek milyen sokáig megmaradhatnak gyógyult állapotban is: https://www.alfaegeszsegkozpont.hu/Szakterulet/Urologia

 

Ha már szedett egy csomó AB-t és nincs kimutatható húgycsőgyulladás (ami pont olyan érzés, mint amikor a prosztata környéki idegek szórakoznak) én sem erőltetném tovább a gyógyszerszedést, sőt, a teszteket is hagynám a fenébe, csak idegesíti az eredmény. Itt egy fotó az én vizelettesztemről, amikor előző este elmentem az ügyeletre, mert annyira égett, hogy meg voltam győződve róla, hogy ez most már tényleg be van gyulladva. Fenét volt, a teszt full negatív.

 

 

 

Töltse ki hetente ezt a kérdőívet egy fél évig, írja fel az összpontszámot egy naptárba és figyelje, hogy hogyan változik az állapota, van-e valami, amitől felerősödnek a tünetek (pl. stressz). Sport, sok lazítás, sok szex, túl hideget és forrót kerülni a gáttájékon.

 

https://www.prostatitis.org/symptomindex.html

 

A legnehezebb dolog megbékélni a betegség krónikus voltával, de ez lenne a legfontosabb is. Mindenki szeretne beszedni valami gyógyszert, gyorsan meggyógyulni és elfelejteni az egészet. Ez most nem megy. De ha visszatér a lelki egyensúly, valószínűleg csökkenni fognak a tünetek is.

 

 

Előzmény: bcp13 (17098)