neutrino_ Creative Commons License 2019.09.17 0 0 394466

Igen, én arra gondoltam amit nyugdíjas kollega írt,h a  talán még valós magyaros képességeink még a Bundesben tudnak érvényesülni, ha a játékos felveszi még plusz, ami kell a Bundesben . A többi ligában olyan "akadályok" vannak,amiket már nem visznek át. A Bundesliga csapatok nem költenek drága játékosokra így a konkurencia is valamivel kisebb, és sztem nagyobb a türelem is a játékosok felé.

Ott jobban érvényesülne a technikai tudás,ha alapvetően itthon megkapnák a fizikai,mentális,vagy labdakezelési alapokat. De nem kapják,mert már senki nem tud kiszerződni felnőtt korban, max az utánpótlásba,ahol csak egy "tehetség" lesznek a sok másik mellett.

 

Ezen kivül élek a gyanúperrel,hogy a topligák alsóbb csapataiban a fizetés sem vonzó az ittenihez képest,amit kapnának,ha kellenének egyáltalán. Mondjuk,ha egy Lang,vagy Bese talált magának csapatot a Ligue 1-2-ben akkor azért más is megpróbálkozhatna ott. A Ligue2 nem jobb,mint a magyar bajnokság technikailag, de mégis szem előtt van,ha valaki ott építené fel magát. 

Előzmény: Küzdeni mindig! (394452)