jzp2107 Creative Commons License 2019.09.16 -1 2 70109

Sikerült elolvasnom, és van néhány kérdésem :-)

 

Itthoni erőnléti edzés: 2 hete volt szerencsém a Baglyasra felmenni az inotai lakótelep felől, olyan sziklás és olyan meredek (-nek tűnt) ráadásul meg is voltam csúszva az idővel úgyhogy nem volt nagyon alkalmam sokat szuszogni, ha ezen felmegy az ember megállás nélkül 10-szer meg lejön róla, kész is az edzés :-)

 

Utazás: hogyhogy IC-n nem volt helyed, átlagjóskák mint én vagy helyjeggyel száll fel és ül, vagy 500 ft a vonaton az "állójegy" -tehát ez utóbbi nem igazán éri meg. Vasutas kedvezménnyel nem tudom hogy van, gondolom nem 500-ért álltál végig

 

Az igazolásról: kissé banális kérdés elnézést érte, pecsételni hova kell? Úgy képzeltem egy olyasmi füzet van mint az OKT-nek, de néha könyvet is említesz, ez olyasmi mint az OKT atlasz? Vagy ez egy és ugyanaz csak hol így emlegeted hol úgy?

https://www.alpenverein.at/weitwanderer/weitwanderwege/zentralalpenweg.php

ezen látszik egy halványsárga meg egy okker, kb 100 oldalasak, azt már lehet épp könyvnek is hívni.. 

 

Ezt a két zentralos füzetet vetted meg darabját 10 EUR-ért mégegyszer, hogy tudj bele pecsételni - ráadásul nem is tervezed másodjára végigjárni csak részleteket(?)

 

 

Időjárás: ezt a leülős trükköt minek kell csinálni, az esőkabátod nem egy térdig érő poncsó? Csak egy sima derékig érő kabát? (nekem is ilyen van amúgy, de én szoktam vinni nadrágra húzható eső elleni héjnadrágot is, de legalább egy kamásli rövidnadrág esetén sem árt hogy ne folyjon be a bakancsba felülről a víz, tiéd sem átázott hanem a befolyó vízzel telt meg ha jól vettem ki)

Az esernyőt meg végképp nem értem..

 

 

Jól számolom hogy az utazásra fordított idő több volt mint maga a túra?

 

Előzmény: V43 1279 (70094)