darpa Creative Commons License 2019.09.15 0 0 8895

Vajon ki a felelős azért, hogy ma és tegnap is folyamatos a tuc-tuc, a basszus brummogása ritmusra rezegteti a lakásban a konvektorokat, még becsukott ablakoknál is. Új hangszert köszönhetünk annak, aki engedélyezi az újabb rendezvényeket a Bókay-kertben. Ez a hangszer a konvektor-ritmus szekció. Köszönöm kedves önkormányzat, köszönöm kedves Bókay-kert vezetőség. Nagy élmény, mondhatom.
Nem akkora a hangerő, mint a múltheti péntek-szombati csodánál, pénteken Karthago, szombaton Beatrice hangversenyeket élvezhettem a saját lakásomban, ingyen és bérmentve. A múltkori Boney M. néven futó csodáról (aminek talán annyi köze volt az eredeti Boney M.-hez, hogy az egyik hölgy vokálozott az eredeti zenekarban) - nem is beszélve. Dübörög a kampány, (mint most a basszus) a kedves önkormányzat, adóforintokon hozta ide e „világhírű” zenekart. Persze, ez kell a népnek.
Újból és újból elcsodálkozom, hogy minden évben több ilyen rendezvényt engedélyeznek a Bókayban, lesz@rva a Kisz (Szent Lőrinc) lakótelepen lakó több ezer ember nyugalmát.
Vajon kihez kellene fordulni, hogy megértse az itt lakók problémáját, és tegyen valamit a helyzet rendezéséért?