MrJones512 Creative Commons License 2019.09.15 0 0 111

Gábor Szabó 14 órája

MANIPULÁCIÓ

A szervereket miattad állítják le időnként Fideszék. Reménykednek benne, hogy bepánikolsz, csalást kiabálva továbbosztod az ilyen híreket, és másokat is riogatva sikerül minél több ellenzékit távol tartani a választástól. Akik voltak már szavazatszámlálók, pontosan tudják, hogy semmit nem számít, mi van a számítógépen. Csak az a lényeges, hogy mi szerepel a szavazatszámláló bizottság eredményt rögzítő jegyzőkönyvében. A papíron, minden tag által aláírva, és egy példányt minden tagnak odaadva.

Győzni szeretnék október 13.-án a Rezsim fölött. Remélem Te is. Márpedig ahhoz szükségünk van arra, hogy mindannyian elmenjünk, és szavazzunk. Minden olyan tévhit terjesztése, amelyik képes távol tartani az ellenzékieket az urnáktól, kizárólag a Fidesz érdekeit szolgálja. Ezért játszanak a szerverekkel, és ezt a céljukat támogatod, ha továbbosztod az erről szóló híreket. Kérdezd meg bátran olyan ismerősödet, aki már volt szavazatszámláló, hogy mennyit ér a számítógépes adat. Vagy hidd el nekem, aki igencsak sokszor vettem részt választási eljárásokban: semmit. Csak a papír számít, az alapján hirdetnek eredményt.

Sokkal többen vagyunk mostanra, mint a Rezsim szavazói, és az ellenzéki pártegység létrejötte a mi szavazatainkat is végre hatékonyan fogja egy irányba fordítani. Eddig sem azért vesztettünk, mert számítógéppel tudtak volna papíralapú eredményt felülírni, hanem azért, mert a pártjaink külön indulása szétaprózta többségi szavazatunkat. Ha minden szavazókörben van ellenzéki delegált, és Ő elviszi a jegyzőkönyvet az őt delegáló polgármesterjelölt irodájába, akkor pontosan tudni fogjuk, mennyi is a leadott HITELES szavazatszám. És bármi is szerepel bárhol máshol, akár egy monitoron, attól még a VALÓS és HIVATALOS eredmény ez lesz. Úgyhogy kérlek: ne terjessz rémhíreket, mert ezzel a Fidesz manipulációját segíted érvényre jutni.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek 

Tuareg