neutrino_ Creative Commons License 2019.09.15 0 2 394442

a videón is látszik, hogy ilyen mentalitással nem lehet eredményeket elérni semmilyen szinten. a kommentekben olvastam,hogy a játékosállomány eleve nem NB3 szintű, sőt NB3-as csapatokba be nem férőkből is jöttek...meg azt,hogy ők félig amatőrök.. talán még dolgoznak is mellette,akkor mit akar ez az ember tőlük nagyobb munkát? . atyaisten,ha ezt olvasnák Andorrában,Feröer szigeteken...

kinn voltam meccsen én azt láttam,hogy komoly profi focira fizikailag, játéktudásban alkalmatlan a keret, mintha ifisták játszottak volna.

mission impossible. ami Erdei Zsolttal megy az nem megy olyanokkal,akik nem is akarnak jobbak lenni.

Pedig sztem mindegy,hogy valaki mennyire tehetséges, miylen osztályban játszik ,de fejleszteni mindnekit lehet és fejlődni akarni is mindenkinek lehet, hiszen CR-nek is két keze,kát lába van,meg XY-nak az Egerből is. Magához képest mindenki fejlődőképes.

Az más kérdés,hogy ha meg is lenne az akarat ez nem megy 1-2 hónap alatt. 

Hivatalos indoklás nem volt.

"

heol.hu megyei portálnak az Eger operatív vezetője, Harmati Péter csütörtökön úgy fogalmazott, hogy nem volt B-terv arra az esetre, ha megválnak a vezetőedzőtől, így még nem tudja, ki követheti Klink Zoltánt a kispadon.                       

„Összetett kérdésről van szó, ha azt boncolgatjuk, mi vezetett ehhez a döntéshez – rögzítette Harmati Péter. – Igazából nem készültem edzőcserére, de akadtak olyan események, és kaptam olyan információkat, amelyek nyomán kénytelen voltam meghozni ezt a lépést. Sokáig nem halasztható, hogy ki lehet vagy ki lesz az új edző, mindenesetre most azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a megoldást."

 

 

Előzmény: aljas8as (394437)