Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 2019.09.15 -6 1 57743

Igazából, az egyetemes magyar labdarúgás egyik fontos alappillére lenne a felemelkedésért folytatott harc során egy komoly másodosztály, amit talán ti hozhatnátok el, ha már a Vasas az MTK és a Haladás ezt nem tudta megtenni a fiataljaival.
Apropó, fiatalok:
Egyértelműen az ő fejlődésüket ( és ezzel a magyar labdarúgás fejlődését) is jelenthetné amennyiben úgy állnak ehhez a gyönyörű játékhoz, hogy tartanak tőlük Dorogtól - Tiszakécskéig, félik a Cipf, Májer, Szendrei, Banó-Szabó négyes nevét Soroksártól - Gyirmótig.
Nem azzal szembesülnének napról - napra, hogy a kipróbált, rutinos, NB1-es harcosok jelenleg sokkal jobbak még náluk.
Ez, véleményem szerint, motiválatlanná, reményvesztetté teszi őket, míg az állandó győzelmi kényszer acélossá és edzetté, amiből az egész magyar labdarúgás profitálhat majd később.

MTK - Vasas - Kispest - III.Kerület, pld ezekre a meccsekre egész szép számban megmozdulna Budapest, olyan 2000 fős nézősereg is összejöhetne ezeken a meccseken, jó időben, vasárnap.
Ez rengeteg potenciális budapesti labdarúgó palánta kedvét is meghozhatja ehhez a csodálatos játékhoz.

 

Pécs - Kaposvár - Haladás - ETO - Gyirmót fellegvárak a nyugati végeken.
Nyíregyháza - Békéscsaba - DEAC - Szolnok - Szeged fellegvárak a keleti végeken.
Vác és Siófok túra, retró osztályozó feeling a Kazincbarcikával, egy jó kis Bányász - Honvéd rangadó Dorogon.


Úgy gondolom, hogy ezt egy tehetséges kommunikációs igazgató, verejtékes és becsületes munkával, szorgalommal, a twittert, instagramot bevonva igazán vonzó klubként tudná ezt ábrázolni.
Szerintem, minden adott egy dicsőséges kieséshez, és az azt követő érdemi munkához.

Előzmény: A csálinger (57741)