bcp13 Creative Commons License 2019.09.14 0 0 17098

Igen, ez világos. Most várok az std szűrés eredményére.

Az ureaplasmat nem emlékszik mikor mutatták ki neki, valószínűleg évekkel ezelőtt. Tehát arra következtetek, hogy kezelték antibiotikumokkal de az nem használt. Viszont ameddig ez a baci jelen van, meggyogyulni nem fog... Megneztem a régi gyógyszereit, és doxyt is szedett. Tehát az se vitte ki belőle. Vagy lehet kivitte volna ha én nem fertőzom vissza? 1 éve vagyunk együtt, biztos hogy már előtte is kapott antibiotikumokat. 

Mas baktériumot nem mutattak ki nála. Ezeket a gyógyszereket szedte (de nem tudom pontosan mikor, a dobozokat megorizte):

Aklofep

Leflokin

Proxelan, Indometacinum és Diclofenac kup

Doxycyclin

Urisan

Sunvert

Tamsudil

Pollstimol

Aflamin

Urzinol

Prostamol uno

Sumetrolim

 

Lehet szedett mást is amirol nem tudok.

 

Nincsenek nagy fájdalmai, de a hereiben és a pénisze végeben konstans diszkomfort érzése van. A szex: felall neki, de nem olyan kemény mint kellene, és nem is birja olyan sokáig mint mielőtt jelentkezett volna nála a betegség. Ettől függetlenül amennyit csak lehet, szexelunk (bar sztem így sem eleget). Kapott sildenafilt az "enyhe erekciós panaszaira". A papírjan az van, hogy másfél éve kezelik kronikus prostatitisszel. Előtte nem tudom mivel kezelték, de biztos, hogy 2016-ban már volt panasza, találtam akkorrol orvosi papírt. A mostani ez van: alhasi, gattajeki fájdalmak. Rdv: 30 grammos, tömött, érzékeny, sima felszínű prosztata. Ez minden amit ki tudtam deríteni egyelőre. 

 

Nem értem egyebkent: a mostani dokija az ureaplasmat nem is kezeli, csak strovac injekciót kap (3-at), illetve felirt neki savulint és indometacinum kúpot.

 

Ezek után én már tényleg azt gondolom, orvos nem fog tudni neki segíteni...

 

Előzmény: Ricciardo (17097)