. kata31 Creative Commons License 2019.09.11 0 0 17882

Ne aggódj, van egyéb probléma is. Egyik csoporttól sem várok jobbat.

 

Pl az egészségház építésekor megengedtem egy bevasalt fal elbontását, mert más kerítésre vágytak.(hátsó,közös kerítés) Csak annyit kértem fóliázzák le a kertemre néző ablakot. le is fóliázták a szomszéd különböző sufnijaira nézőt, nekem meg az utcáról átlát bárki be az egyik szobáig.Éjjel nappal,hiszen a világításuk non-stop megy. Nem értem miért kell komfortfokozat csökkenés miatt beperelnek őket. Igaz sejthettem volna mikor azzal a röhellyel hívtak fel,hogy a fal életveszélyes volt. (Még oszlopok is bele lettek betonozva ,nem csak a vasalt koszorú)

 

Még a homályos fóliára sem voltak hajlandók. Most falazhatom el a szoba bejáratát,belülről nyitva egy másik ajtót. naná tőlük fogom az árát elkérni,de ez mire jó? Csak a kicsi kertem akartam az eddigi elzártságában használni, a falhoz egy kemencét építve,hogy még szilárdabb lehessen.. Én sem vagyok gyengébb akaratú génekkel megvert a sokszáz éve ott élt felmenőimmel.. :D :D 

 

Le is álltam tavaly már a felújítással, nekem nem sürgős, nézegetem Fonyódot.. Szemben a vendéglős úgy is hajnali kettő felé esik haza, ha van camping, ha nincs, míg a sarkon korán nyit a krimó. Vásárolni meg kocsiba kell ülnöm, ahogy tankolni is a fűnyíróba. Azért a kb 30 ezer pénz ingatlanadóért meg a tömeg marad Pesten bejelentve,ha le is költözne, amennyiben erre várnak az apartmanlázban. Ott így nagyobb lakás után nem kell azt fizetniük, ami kiadásából majd ők is Bogláron vásárolnak majd. Viszont úgy fognak otthon főzni,mint egy normál nyaralós. A camping bezárást a helyi vállalkozások fogják megérezni. Ők többet ültek be,ha nem is minden nap fogyasztani valamit..és még parkolni sem lehet majd a központnál a vízközelben.

Előzmény: Kempingez (17881)