djuice Creative Commons License 2019.09.10 0 0 5546

Nos, a nem 2 perces átnézésből 1 hónapos igérgetés lett, majd ekkor, majd akkor...

Elvittem megbeszélt időpontra a szerelőhöz, erre a felesége közölte, hogy ki kellett utaznia Ném. o-ba, de 2 nap múlva jön haza. Így teltek a hetek, meg alkatrészre várással (közben szart is küldtek, kellett rendelni másikat).

Most ott tartunk, hogy biciklivel vagyok kénytelen jó messzire bejárni munkába. A csávó kicserélte a membránt, mert szerinte az volt a szar (meg a tűszelep). Ehhez képest a motor szarabb mint volt. Be se indul csak nagyon nagyon sok rugdosásra és gyertya ki-be vétel + pucolás után, de önindítóra abszolút nem, ami korábban nem volt jellemző.

Olyan ideges vagyok, hogy el se hiszitek és végül 25 ezerbe fájt a motor javítás ööö... elbaszása!

 

Mi a szart tudok most csinálni? A karbit nem tudom hogy kell beállítani, hogy legalább induljon a gép stabilan és ne legyen benzines a gyertya. (Ja, vettem új gyertyát is, lecseréltem a benzincsöveket, szűrőt, kimostam a tankot, vettem új tűszelepet de ellenőriztem hogy a régivel is szépen zár az úszó).

Gázbowden nem akad, de ha beindul véletlen a gép nagy vesződségek árán, először alig van alapjárat, utána meg ordít és vissza se esik a fordulat. Szerintem kurvára eltekergetett a pali vmit vagy nem tudom, de ez elképesztő, hogy megjavíttatom a járművet egy rahedli pénzért és már használni se tudom, még annyira sem mint előtte.

???

Előzmény: Szere28 (5494)