Törölt nick Creative Commons License 2019.09.08 -1 5 45

Sziasztok.

 

Ma történt velem. Én ha kimegyek a kiskertembe, akkor ott ha az idõ engedi mindig textil mentesen tevékenykedem. Ez ma is így történt. Lenyírtam a füvet és közben kihordtam az erdõ szélère. Mint máskor most se vettem fel semmit. Kb 90 lépés az erdõ nem nagy távolság. Korábban nem szokott se autó se gyalogos jönni, de ma igen.

Elsönek egy idõsebb hölgy jött balról. Én jobbra vettem az irányt az erdõ felé, persze a szemem sarkából megláttam azután, hogy kifordultam. Már mindegy gondoltam, úgy is meglátott. Persze Õ lassan sétált, így mikor visszafelé vettem az utat találkoztunk. Én illedelmesen köszöntötem és õ is jó napot kívánt nekem. Azt hittem, hogy zavarba hoztam, de nem így történt. Mikor a következõ fordulót csináltam ott állt az erdõ szélén és a ruháját igazgatta.

Gondoltam meg volt az napra a találkozás nem jön erre már senki.

Persze nem így törtênt. Az utca végi szomszéd szintén ilyenkor jött ki a kertjébe, kb 4-5 fordulómat nézték végig. Már majdnem szóltam neki, ha van kedve segíthet, de ekkor elment az autójával.

Gondoltam most már mindegy, hogy találkozom-e másokkal vagy nem.

Persze találkoztam. Jött egy fiatal pár, sétáltak, meg három autó is elment melletem. Természetesen szembe jöttek nem hátulról.

Az elején zavart õszintên megvalva, de mivel többször is voltam nudista strandon, így folytatt tovább a munkámat.

 

Ez volt a èn törtênetem.

Remélem lesz még jó idõ, mert nem végeztem mindennel.