MTELA Creative Commons License 2019.09.08 0 1 13926

Ebben most egyetértek veled. azok akik az előző rendszerben "működtetők" voltak, ténylegesen hitelüket vesztették.

Tényleg nem a kis embereket kell bántani, hanem csak azokat, akik az ész érvek és látható tényekkel szenben megvalósítják az előző diktatúra személyi kultuszát ismét, mert csak abban a "szeretetben, vakságban " hajlandók élni.

Nem tudom hogy lehet valakinek felnyitni a szemét. Nem tudom hogyan lehet meggyőzni valakit a tényről.

Láttam olyat, hogy a szinvak kapott egy új szemüveget, amivel hirtelen látta a színeket. Nem tudom kívánahtom-e bárkinek is azt a pillanatot. amikor LÁTOTT végre. Az nagyon megható volt.

Azonabn itt sajnos kicsit többről van szó mint holmi egy ember életéről. Ez egyszerre érinti az összes Magyart. Mindegy melyik oldalon áll. lehet hogy haszonélvezője, lehet hogy kárvallotja. 

A haszonélvezők sajnos úgy jellemezhetők, hogy ők azok akik sosem adnak a templom lépcsőjén ülő koldusnak. 

A szegények meg éheznek is. Merthogy már a végletek nemzete lettünk. Amikor egy ukrán részére nyugdíjjal fizetünk, és ezért eladja a szavazatát, amikor egy nemzettelennek hazdunk hovatartozást, majd elvesszük tőle elátást és a szavazatát, akkor azért komoly aggodalom merülhet fel.

De NEM MERÜL FEL ugye?

Csak az hogy az ellenzék...

Pedig ugye a mesterségesen szétforgácsolt megfizetett ellenzékiek, már megszüntették a lehetőséget. igaz? Ezt pl te is folyamatosan megerősíted:-)

Íme egy helyzet. Erre biztosan nem tudsz válaszolni, vagy csak a bevett szlogenekkel dobálodzól majd:

 

Előzmény: aki a kisinget (13925)