sniffí Creative Commons License 2019.09.02 -1 0 40449

bagoly mondja verébnek hogy , ragadozó....

a tudatosodás-fejlődés akkor kezdődött amikor a szülő-k úgy döntött-ek, hogy gyermekeik sorsát megalapozzák a falkán belüli hierarchiában. 

mára azért illenék tudni az állat attól ösztönlény, mert a világot csak, mint élő helyet „ismeri”, így abból csak az ösztöne kielégítését” nyeri”. Táplálék, azt sem tudja, hogy lélegzik. vagy egyéb módon is "függ" a környezetétől.
Így valójában a külvilágot, mint táplál -ék forrást tekinthetné.

Sajnos mára sem tudatosodott a vezetői rétegben, teremtőiségünk, hogy a külvilág nem csak táplálék forrásunk, élőhelyünk*/*világegyetem-valóság/, hanem valójában munkánk-elménk gyümölcse.Így tudatosság-értelem híján a faj megosztásán, ural -hatóság fenntartásán, kívül úgy tűnik más célja nincsen irányultságuknak.

S ezt tehetik békében hiszen olyan még sosem volt hogy a falkának ne lettek volna vezetői.

De mi van az evolúcióval az egyedfejlődéssel, amikor a civilizációt tapasztaló Egyedeket nem irodalmi-nyelvtani fordulatok szerint tekintjük egyenlőnek, hanem tudásuk szerintin egyenlők. S már nem csoportok érdekközösségek szellemi rabszolgái, hanem az életüket „szolgálják” napi 24 órában, az *örökkévalóság-itt és most* lehetőségei szerint. Nem pedig a foglalkoztatás kínálta halandóság szükségét teremtenétek, vallással.. politikával.. háborúval... viszályokkal...a hierarchia fenntartása érdekében.. akarva akaratlan.. tudva -tudatlan..