Duster2 Creative Commons License 2019.09.01 0 0 53906

Abban sincs semmi ha hatalmas bukóra játszol. Van esélyed, bár szerintem kicsi. Közben olvastam a többi írásod, érthető a terved, azt javaslom az újat erőltesd. Fehéret akartam, 1.6 szívót, júliusban már csak 1db volt az országban - ha nem megvezetni akartak - azzal a felszereltséggel amit szerettem volna, de arra is kellett várni 2-3 hetet. A Techroad, ülésfűtés, metálfelár, semmi szükségem nem volt rá, de a család oda meg vissza volt a fekete bódéért + a vevő ott toporgott a régi autómért, 3 napon belül el tudtam hozni. 

Nem ritkaság, manapság semmi gyárban készült cucc nem az - kivétel ha szándékosan úgy van beállítva. Az instant get-et úgy értettem, hogy nem fér bele több hónap, vagy akár pár hét várakozás, hanem odamegy és el akarja hozni, van aki ezt simán meg is fizeti csak nála legyen a drágaszág.

Nekem dráma lenne a kiszállás, az egyenlő azzal, hogy valami nagyon ostoba dolgot csináltam.

A várakozáshoz meg annyit tudok hozzátenni, hogy a kívánságomnak megfelelőt - az 1.6 ebből ugye máris kiesik - fehér, 130 LE turbó, aut.klíma október végére, 4 hónapra vállalták, akárhonnan nézzük ezek azért nem olyan nagy vágyak. A 130-as turbósat próbálhattam ki, ami tényleg meggyőző, de ha jól tudom új fejlesztés, tapasztalat nem sok van róla, a "mumusok" részecskeszűrő, turbó, viszont benne vannak, az 1 liter előny a fogyasztásban nagyon karcsú az 1.6 fogyasztásához képest. Nem véletlen, hogy a népek az 1.6-ra vadásznak.

Lehet tévedek, de úgy tudom szeptemberrel csak a gyártása áll le, telefonáld körbe, talán van még 1.6.

Előzmény: SzGabor766 (53892)