maszat úr
2019.08.31
|
|
0 1
139
|
Sziasztok! Leírnám a tapasztalatokat,mivel én is elvégeztem a tanfolyamot.Elöttem régebben leírták a kiválasztási folyamatot,azt nem részletezném.A tanfolyam 4,5 hónapja kemény,és nem könnyü,de egy átlagos képességü ember nyugodtan belekezdhet,el tudja végezni!A kereskedelmi része szerintem könnyebb,és hiába mondják azt,hogy az a fontosabb,ez nem így van!A forgalom is nagyon fontos!De viszont ennek a nyelvezete a nehéz,ezt meg kell szokni,azután már könnyebb.Sok dolgozatot kell írni,ez szerintem nagyon jó,mert mindig készülni kell.A lényeg,hogy napi szinten tanulni kell!Napi két óra legalább.A kereskedelmi vizsga sem könnyü,és tényleg meg lehet bukni azon is,és a hatóságin is.Nagyon szigorú a vizsga!Ha tanultál és tudod amit kell akkor nincs gond,ezért kell képben lenni,és készülni.Itt nem fognak átengedni,ha nem tudsz!A legjobb szóról szóra megtanulni,de meg is kell érteni.Erre vannak az oktatók,a megértésre.A tanulás otthon.Van lemorzsolódás 10-20%.Teljesíthetö,és nem kell azzal foglalkozni,aki azt mondja,hogy nem!A lényeg,hogy folyamatosan kell tanulni!De tényleg komolyan kell venni!Biztosan állítom,hogy meg lehet csinálni! |
|