BZoltan Creative Commons License 2019.08.30 0 0 69771

Hazudnék ha azt mondanám, hogy nekem nem tűnt fel ez.

Nálunk a borrajongótól az Unger Tamás járt teljesen privátban 2014-ben. A furmintfan-nak adtam el pénzért bort amit említés szintjén bloggolt meg. A drbartának is adtam el ugyancsak normál áron bort, ő azokat meg is bloggolta... volt, hogy lelkesen, volt hogy kevésbé. Nekem ők fogyasztók, ingyér egy deci bort sem adtam egyiküknek sem. A Jónás Csaba is meg a Gazda  Albert is vettek tőlünk bor. Amit hol megírtak, hol meg nem. De felszopásról szó sem volt.

A kedvencem az a megmondóember volt aki úgy fikázta a sárba a borainkat, hogy egyszer kóstolt egy szegedről gyógyszeres fiolában megvonatoztatott palackalja maradék borból kóstolt egy kortyot...Ő akkor nagy barátom lett. Na őneki a spanja volt az Octopus... Ő volt az a blogger akivel sosem találkoztam és ő azt hitte, hogy én nem ismerem a búráját. Aztán egy Szentesi Open kóstolón láttam, hogy kerülgeti az asztalomat és amikor elmentem vizelni akkor odaugrott és tartott magának egy privát kóstolót :D Majdnem melléhugyoztam a piszoárnak annyira röhögtem a klotyóban :D A kicsi szívem, arany madaracskám be volt szarva és nem mert odajönni hozzám :D

De volt olyan sajtómunkás is aki álnéven vagy egy haverja nevében jelentkezett be kóstolóra úgy, hogy pont a kollegám volt ügyeletes és  sika részegen/másnaposan jött az egész csapat, majd egy flegma kóstoló után elkezdte a budapesti boros szkénán terjeszteni, hogy büdös a pincénk,  rohad a falunk és borzasztó higiéniás problémáink vannak. Jófejségből...

Á, olyan jó sztorik gyűlnek össze tizenpár év alatt, hogy az fantasztikus :)

Előzmény: Hepci (69766)