Törölt nick Creative Commons License 2019.08.29 0 2 73850

Ebben is tévedsz. Hogy lehet így élni, hogy mindig, minden témáról teljesen torz a diagnózisod?

 

Az a fórum addig működött a legjobban, amíg szabadon ki lehetett tiltani a hozzád hasonlókat. Az a fórum azért lett létrehozva, hogy legyen egy trollmentes hely. Ez le is volt írva a beköszöntőjében. Ez volt a legelső és leghatározottabb cél.

És ragyogóan is működött, pörgött, színvonalas volt.

 

A leromlás akkor kezdődött, amikor politikai nyomásra nem törölhettem szabadon a patkányokat, sőt az adminisztrátori jogokat is átadtam. Na akkor romlott le. Amikor elszaporodtak a patkányok, az egyik gyilkossággal való fenyegetőzésig is eljutott, a többi patkány meg mélyen hallgatott. Na, akkor fuccsolt be. Épp az ellenkezőjétől, mint ahogy te azt diagnosztizáltad. Épp a hozzád hasonló rágcsálók elszaporodása miatt.

 

De ezzel be is fejeztem veled ezt a nagy "fizikázást" itt a fizika topikban. Szerencsétlen kretén. :D

Nem is miattad néztem vissza, hanem egy másik kretén miatt, aki itt vergődött, hogy én "bedobtam a törölközőt" a Dopplernél, és "szó bennszakad, hang fennakad". Csak azért tértem vissza, hogy arra reagáljak, de te rögtön rámrepültél, mint éhező légy a tehénszarra.

 

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy visszaadjam Nevemtevének a kedves gesztusát így 4 év után, és Emil nevében is elnézést kérjek tőle, hogy Emil túl nehezet kérdezett. xD

Előzmény: destrukt (73849)