Törölt nick Creative Commons License 2019.08.29 0 5 73838

Megtanultál az egyetemen néhány képletet és máris azt gondolod, hogy a logikus gondolkodás képességét is megkaptad. Hát nem.

Nulla vagy Lacikám.

 

El vagy te nagyon tévedve az élet minden területén, kreténkém. Minden helyzetértékelésed téves, és nem csak a matek vagy fizika területén.

Érdekes, hogy életem során engem - és más értelmes embereket - biflázással eddig még csak olyan kretének vádoltak, akik hosszas gondolkodás után rosszul oldanak meg általános iskola 5. osztályos alap feladatokat. De azok mind biflázással vádolják a náluk értelmesebbeket, mindegyikük, kivétel nélkül. Talán azért, mert mindenki magából tud csak kiindulni. A kretének pedig el sem képesek sehová sem jutni, maradnak a startvonalon. :)

 

Óriási tévedésben vagy, kiskretén. Velem nem bifláztatták be a relativitáselmélet matematikáját, merthogy én azt nem tanultam. Én arra teljesen egyedül jöttem rá. A logikus gondolkodás képességével. Még akkor, amikor én sem értettem, és ezért tagadtam én is. :) Ezért megpróbáltam jobbat csinálni helyette. Kiindultam 3 szimmetriaelvből, a térbeli homogenitásból, az időbeli homogenitásból és az izotrópiából, és teljesen egyedül, mindenféle egyetemi segítség nélkül magam levezettem így a specrelt. Anélkül, hogy bárki is tanított volna nekem bármit. Erre való a matek, te szerencsétlen kretén.

 

Ezek után a levezetésemet elküldtem Dávid Gyulának, aki közölte, hogy ő ugyanezt csinálta 1986-ban, tudomása szerint senki nem építi így fel rajtunk kívül, és meghívott, hogy járjak be az óráira. Hát így, utólag, miután teljesen egyedül magam levezettem, utólag tanultam egyetemen sokminden mást. Nem az alap kinematikát, hanem sokminden mást, ami erre épül. Mert az alapokat magam végeztem el, a saját kútfejemből, a logikus gondolkodás képességével.

 

Mellesleg gyerekkoromban matekversenyeket nyertem, speciális matek tagozatra jártam gimiben, és jelesre diplomáztam matek szakon. Ne egy ilyen 5. osztályos matekon elhasaló kretén elemezze már az én logikus gondolkodás képességemet! :D Papírom van arról, hogy fordítva ülsz a lovon. Nekem jeles matek tanári diplomám van, fel vagyok hatalmazva arra, hogy osztályozzam a kreténeket, akik 5. osztályos tananyagból elégtelen tudással rendelkeznek.

Előzmény: destrukt (73834)