szian Creative Commons License 2019.08.26 0 2 16806

Basszus... Most nézem vissza, mi nem válaszoltunk. Röviden: Szőnyeg, pipa. Gyerekek, köszi. Bővebben: Fétis partik, több tényező miatt már évek óta nem voltunk.

 

 

1. Az itt már sokak által is sokat emlegetett zene. Számunkra ez az irányzat elviselhetetlen. Nem értem, hogy milyen módon kötődik ilyen bebetonozottan a fétishez. Ha valaki felvesz egy latex vagy lakk ruhát az közel sem azt jelenti, hogy a zenei stílusa is az ami ott szokott szólni. Szerintem az ott jelenlévők 95%-a soha nem hallgat ilyet az autójában vagy otthonába. A latex fétist közel sem csak hard core, vagy pololi, vagy mittudoménmiezazene irányzattal lehet "aláfesteni". a latex, lakk ruhákat viselők ruhastílusa is sokszor inkább erotikus irányzatú. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy Jimmy dalok szóljanak, mert az illene oda. 

 

2. Sok a farmer + pamut póló fétisű ember a rendezvényeken. Ez is lerágott csont.

 

3. Többnyire sz_rrá lehet fagyni.

 

-Többször felmerült már bennünk, hogy otthonunkba jó volna egy kisebb létszámú partit összehozni. Minden adva volna hozzá nálunk. Csak hát... Hogyan szelektálj? Kiket hívj el? Miről szóljon a buli? Stb... 

 Na ennyit itt, a többi majd megy privibe.

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16802)