Törölt nick Creative Commons License 2019.08.25 0 0 3128

Hivatásosok lehet h. fetrengeni fognak de én ezt játszanám végig:

Szedd ki a fűtőszálat és onnan is kukkolj bele. A szűrőganézás itt már édeskevés.

Asszony egyébként tud mosni, vagy orrba-főbe nyomja bele az összes hülye trutyit, meg se nézi mennyi a ruha, szellőzésre nem hagyja nyitva a gépet, főleg öblítőből 2 kiló/mosás ruhasúlytól függetlenül, és hasonlók... Jah és 40 fokon stabilan. azt se tudja milyen programmal? Nem most, hanem korábban!

Ez egy felültöltős, a dob belsejét-külsejét látod.
A dob alól szedj le mindent, szereld ki és ganézd ki a kádban. Kifolyócsövet is.
A fűtőszálat kiszereled, helyére benézel, ganézol amit tudsz.

 

Amikor mindent visszaraktál önts a dobba vödörből annyi vizet, hogy a tengelyt még ne érje el. Ezt előbb üresen leszivattyúztatod, majd másodjára 90 fokos vizet öntesz bele vödörből, kicsit állni hagyod, és ezt is leszivattyúztatod. Ízlés szerint áztathatod tisztítószerrel, de a helyzet az, hogy a forró víz hatásosabb lesz. Addig csináld amíg tiszta nem lesz a kifolyó. Na igen... a kifolyó víz a kádba menjen mindenképpen, hogy ellenőrizhesd, és egyúttal, ha a falba volt kötve, azt a szekciót is nézd meg mindenképpen. Kóser-é a falilyuka vagy sem.

Ha kész, odaengedheted a zasszonyt, de előbb olvassa el a gépkönyvet és a mosószeradagolást is tanulja meg. Vegyél neki egy horgászmérleget, ha lövése sincs mennyi ruhát tömköd bele. (Hidd el, hogy lövése sincs.) Az öblítőről tiltsd le, helyette egy kis ecetet használjatok. Nem, nem lesz büdös!

 

Ez ugye electrolux, felültöltős. A mosószeradagolója tisztán tartható, nem is azzal lesz itt a baj.

Előzmény: veglevente (3127)