bbfan1 Creative Commons License 2019.08.21 0 0 16

Köszi a tájékozatatást ! Meg vagyok lepődve. Én amikor lakást néztem, megmondom őszintén, ők voltak egyedül akik foglalkoztak velem, kedvesek, segítőkészek voltak, átnéztük a lehetőségeket és innentől már nem is volt kérdés, hogy mellettük döntök. Ezenkívül még két helyen voltam, de ott arrogánsan, nagyképűen álltak a dologhoz, mit válogatok itt, amikor mögöttem két készpénzes vásárló áll, én meg itt hitel mellett még igényeket támasztok... Másrészt azon a helyen ahol egy bank volt, ott amikor körbejártuk az épületet, az értékesítő kifejezetten a béna lakásokba vitt be, hogy azokat kínálja mindenféle hangzatos jelmondatokkal és ami lakás igazán jó lett volna (fekvés, elrendezés, méret), oda nekem kellett bekönyörögni magam.

Nekem is akartak elsőre árat emelni, de azt hittem, ez a ráhatás része, hogy gyorsan döntsek. És tényleg emeltek, viszont nekem még kedvesen az először mutatott árral kötötték a szerződést !

Nekem esküdözés nem volt, inkább siránkozás, hogy nem készült még mindig el. A hölgy utoljára azt mondta, aki készpénzes, megengedik neki, hogy a használatbavételi engedély nélkül is beköltözhessen. Ez mind szép és jó, de a hitelesekkel mi lesz ? Erre nem kérdeztem, mert bíztam a szeptemberi, utolsó dátumban, de amit leírtál, az megdöbbentett és egyáltalán nem bíztató. Mivel várhatóan a további ütemeknél is csúszás lesz, így kb jövő karácsonykor fognak tudni a hitelesek költözni ???

Előzmény: Daimonka (15)