Doctor Morreau Creative Commons License 2019.08.21 -3 1 57468

Szokták mondani, hogy a magyar társadalom kissé ilyen törzsi társadalom. 

Itthon nálunk senkit nem ismernek el puszta objektív szakmai érvek alapján, inkább csak érzelmek és hangadók véleménye alapján.

(mégha olykor az érzelmek valós teljesítményekhez is kötődnek, pl. Hosszú Katinka)

 

 

Nálunk tényleg reális lehet, hogy egy Berki Krisztián indul a főpolgármester választáson és ha még nagyon komolyan is venné és nem lenne egy Orbán a Tarlós mellett, hidd el, meg is nyerhetné azt. 

 

 

 

Na, most Supkát soha nem érdekelte, hogy úgy kommunikálja magát, mint Rossi, vagy Sannino. Sem a szurkolók - és ami lényegesebb - sem a játékosok előtt.

Ő a régi típusú edzői iskola híve, a játékosoknak teljesítenie kell. A szurkolóknak meg szurkolnia.

 

De ma már nem így van, ezért nálunk a törzsi társadalom visszamaradt jegyei keverednek a fogyasztói világ dőreségeivel: a játékosok megbuktathatják az edzőt, majd ha akarnak, inkább eligazolnak valahova. A szurkolók meg inkább a csapatuk ellen szurkolnak, csakhogy az általuk nem kedvelt edző már takarodjon onnan. 

 

 

 

Mindenesetre jó lenne, ha nem nekünk kellene vitatkozni ezen, hanem lenne egy olyan személy, aki 100%-ban a klub fejlődését, érdekét szolgálja és ez alapján választana edzőt...

 

.. nem mondjuk azért, mert jól beszél olaszul és egy olasz edző kiválasztása neki a pozíciója megtartását szolgálja..... 

 

Előzmény: Sárközi István (57466)