wrapgagfan Creative Commons License 2019.08.19 0 2 3624

Illetve kinek mi volt legkomolyabb szájberagasztása? 

Én nagyon imádom! Nagyon meghatároz szerintem milyen körülménnyel történik. Főként szeretem ahogy korábban is említettem, mikor a kedvesem nyeregben érzi magát és visz bele egy finom keménységet. Mikor már kellően kikötözött és eldominálja, és nem igazán foglalkozik a mondanivalómmal hanem félbeszakít befogja a számat és beragasztja majd egyre csak az van amit ő akar. :) De azok a pillanatok is szuperek mikor bekötött szemmel megkötözve kiültet, csendben van szinte semmi zajt nem csap, kicsit bizonytalanságban hagy aztán elkezdem keresni: Drágám itt vagy? Hallod? Aztán egy pillanat alatt váratlanul ráhúzza a széles fényes szürke szalagot a számra majd annyit mondd: Itt vagyok, mondani szeretnél valamit? Milyen kár, hogy már nem tudsz.. Aztán én meg már csak: mmmmhmhmhm.. és már kapom is a különféle kényeztetéseket. 

 

Furcsa érzés egyébként mikor hétköznapokon valami miatt csendet szeretne és néha oda szól: Maradj légyszi csöndben mert beragasztom a szádat! Akkor nem azért mondja, de nagy lélektani hatással van egy hölgy szájából akiről tudod, hogy tényleg megcsinálja. :D 

 

Szájbetömésre van valami klassz cucc? Zokni, bugyi, harisnya van neki ha más nem, de ha van valami speciális ötlet ami jól kitölti a szájüreget szívesen fogadom. A latex szalag ugye rugalmas jól feszül, szépen bent tart majd bármit.