Láló 36 Creative Commons License 2019.08.18 -1 0 138

"Ide figyelj!

Az immunterápia létezik. Gondolod, ha az orvos, onkoteam nem lát megoldást, mi a "gyakorlott" rákosok tudjuk a megoldást? Mi nem szeretnénk tünetmentesen élni? Az utolsó Kasler-i  medicina az ima, - szerinte. 

Egyenlőre a tudománymég nem ura a rákos sejteknek. Sajnálom rokonod. "

 

Az immunsejtek idáig csak ímmel ámmal foglalkoztak a rákos sejtekkel. Most, ha elolvastad a cikket, meg megnézted a videót láthatod, hogy ettől a két anyagtól megtáltosodnak. Le van írva a cikkben a hatásmechanizmusuk. 

 

A probléma ott van, hogy ez a rák téma, új kutatási eredmény stb. El van devalválódva. Szócséplés. Annyi, de annyi reménykeltő hír volt, annyi de annyi átverés, kuruzsló, hogy bárki ilyesmiről hall egyből csak ezek jutnak eszébe és legyint egyet. Nem oktalanul. De aki a biológiában ehhez elég járatos (nem kell professzornak lenni) az látja, hogy ez más, radikálisan más. Egyáltalán nem úgy működik mint a kemó. KIs sejtbiológia, orvosi élettan ismeretek kellenek. Aki ezekről még nem hallott, nem olvasott ilyen könyveket, az nem túl sokat érthet ebből a cikkből, így besorolja a többi "csodás rákgyógyszer" közé. Még az is lehet, hogy igaza van, lesz, de ez másnak látszik.  

Előzmény: japipapi (135)