Bosanac Creative Commons License 2019.08.17 -1 3 37135

Csak emlékeztetnélek, hogy Te jelenleg az "onlájn világban" hirdeted fennhangon az "onlájn világ" teljes hiteltelenségét...

Remélem azért vissza tudod linkelni azokat a bejegyzéseidet, amikor figyelmezetted T. fórumtársakat, hogy ne vegyenek prsutot 10 meg 8 EUR-ért, mert te tudsz 5 EUR-ért is, és szállás se 320-ért, mert te tudsz 50-ért is, továbbá bérautót is 70 ezer helyett 16 ezerért.

 

Szerintem inkább azzal foglalkozz, hogy ha valami állításom számodra valótlannak/hihetetlennek tűnik, akkor azt konkrétan, érvekkel/adatforrással alátámasztva cáfold/árnyald.

 

Ps1: Igen, nem kell mindent "elhinni", ami le van írva az interneten. De az információk végtelensége áll rendelkezésedre, hogy összegyűjtsd őket, és kiválaszd belőlük az értékeseket. Pl. ez a Fórum is egy ilyen lehetőség. És nyilván amikor utazom, akkor "offline" információkat gyűjtök. Ha meg nem utazok, gyakorlatilag csak az internet áll rendelkezésemre további adatok beszerzésére.


Ps2: Van itt egy vélhetőleg nagyon frusztrált valaki, aki - egyedüliként - minden esetben lepontozza a hozzászólásaimat. Nem ismered véletlenül?

Előzmény: szervezkedő (37128)