Küzdeni mindig! Creative Commons License 2019.08.14 -1 0 15293

Az írás zömével egyetértek. A kezdőben viszont nem dísznek voltak az ukránok (mellesleg nem 3, hanem 2). Zubkov simán az egyik legjobb volt tegnap, még azzal együtt is, hogy csúnyán elönzőzte azt a lehetőséget, amikor Lovre szép direkt passzával a védelem mögé tudott kerülni. Haratyin sem lógott ki lefelé.

 

Sajnos ez nem mondható el a magyar játékosokról, Sigérről és Lovréról, akik számolatlanul követték el a hibákat, és több gólt kaptunk róluk. Gyakorlatilag Skvarkát leszámítva ők voltak tegnap a leggyengébb láncszemek. Lovre ráadásul alapember a válogatottban. Na ezek a szomorú dolgok. Lehet itt bálásukránozni, de egész egyszerűen az a kevés magyar, aki maradt a csapatban, még így is a leggyengébbek között volt tegnap.

 

Szép-szép persze a Loki tele magyar srácokkal, de mennyit is vertünk rátok tavaly? Kb. 20 pontot, vagy még többet? A magyar UP képzés romokban, soha ennyi pénzt nem öntöttek bele, és talán soha ennyire kilátástalan nem volt a jövő. Nem nagyon látom az új Husztikat, Gerákat, Szalaikat, Juhászokat. A fiatalokat, akik ilyen pályafutást futhatnak majd be. Szoboszlai a zászlóshajó, de ő meg ugye nem az itthoni UP képzés "terméke".

Előzmény: cassano71 (15292)