cassano71 Creative Commons License 2019.08.14 -1 3 15292

Sok mindenen múlik, a pénzen is többek között. A Fradi magyar szinten brutál sokat költött, akik jöttek sokba kerültek de csak magyar szinten, max 1-2 milliós játékosokról beszélünk, a Zagrebből Dani Olmóért tudtommal 20m eurót ajánlott a Milan. Van különbség.

Nem véletlenül, láttuk milyen játékos és van még 2-3 hasonló ebben a Zagrebben. A 0-4 túlzás volt, több dolog vezetett hozzá, pl. olyan eladott labdák necces helyzetben amit ezen a szinten azonnal büntetnek, meg persze az is hogy 0-1 után futni kellett az eredmény után, a frusztráltság mikor már látszott minden veszve van stb.

Összességében nyilvánvaló, hogy a továbbjutás bravúr lett volna ilyen ellenféllel szemben, az első meccset a Fradi taktikusan játszva, nem kis szerencsével lehozta bravúrral 1-1-re, tegnap már nem jött a bravúr. 

Azon szokás szerint el lehet gondolkozni mi lett volna ha. Mi lett volna ha Sigér lövése bemegy, mi lett volna ha Rebrov nem mond le ilyen könnyen Lanzáról, mi lett volna ha nincs dísznek három ukrán a kezdőben, ha Rebrov nem vállal be egy viszonylag nyílt meccset hanem beáll 10 emberrel és kontrázik és hasonlók.

Valószínűnek tartom hogy ugyanígy kiesik a Fradi, de lehet hogy nem ilyen simán.

Hosszú távon nagyon nehéz csodát tenni, egy-egy meccsre sikerülhet, de itt a BL-ben ugye sorban jönnek a minimum hasonlóan erős vagy akár jóval erősebb ellenfelek míg elérsz a csoportkörig, előbb utóbb kijön a különbség.

Előzmény: Morli Holect (15273)