Friczy Creative Commons License 2019.08.13 0 0 231912

"Persze mindig vannak olyanok, akik ezt a felmérést a húsz százalék oldaláról kezdik bírálgatni. A döntés nem véletlenül nem követte őket. "

 

Én itt kaptam fel a fonalat és a vizet. De ez alapján - lévén neked sincs részletes információd - egy légből kapott elképzelés alapján ('az illetékes döntéshozó biztos jól meggondolta') szépen besoroltál az örök elégedetlenkedők közé. Emiatt kérdeztem, hogy ugyan mit tudsz a részletekről (mi alapján lettem én - többekkel együtt - az elégedetlenkedő kisebbség). Az mindenesetre kiderült, hogy nem tudsz többet, mint én. Azokat viszont tudod bírálni, akik elégedetlenek egy olyan döntéssel, aminek a hátteréről te meg más sem tud többet, csak épp nem tetszik az eredmény.

 

Az, hogy akkor most én minek nézzek utána, ha akarok, meg minek nem, teljesen indifferens. Nekem azzal sem lett volna problémám, ha te azt mondod, hogy neked az etyeki útvonal tetszik, mindenkinek mások a preferenciái. Azzal továbbra is problémám van, hogy szépen beskatulyáztál, de tudomásul vettem, és lezártam a dolgot. A továbbiakban nem kívánok erről társalogni.

Előzmény: Nemo (231911)