nona88 Creative Commons License 2019.08.12 0 0 1876

Kedves suitup!

 

A Mabisz nem darabszámú zárhoz ragaszkodik hanem a minőséghez!Én rendelés előtt elmentem kulcsokkal foglalkozó szakemberekhez akik mind nagyon dicsérték a CISAzárakat.Magas MABISZ besorolású ajtóknál pl:egyedi gyártású trezorzárású ajtóknál elég egy zár is elvégre acélajtóról és széfzárról van szó!Ez a CISA® kéttollú kulcsos biztonsági ajtó trezor­zár­-rendszer egy 15perces zár. Tetethetsz fel 3db zárat is ha ha az nem olyan minőségű pl:5perces.Egyébbként a szakemberek elmondták ha nincs a zárak között 40 de a legjobb ha 50cm távolság akkor semmit nem érnek.Nyilván minél több jó zárral látják el ajtónkat annál jobb ,de a minősítéshez 1db kitűnő minőségű is elegendő.Egy kicsit akkor még a DTP ajtóról,mert az is fontos hogy a zárat hogyan védi az ajtó többi része:A CISA trezorzár-rendszert amellett, hogy speciális fúrásálló fémötvözetű pajzzsal rendelkezik egy 5 mm vastag edzett acél páncél védi. Ennek elülső felére egy különösen biztonságos, 2 milliméteres mangánacél védőlemez is került. A mangánnal ötvözött acél olvadáspontja jóval nagyobb, mint az ötvözetlen acéloké. Egy fúrási kísérlet során a fúrószár hamarabb lágyul meg, mint a mangánacél lemez, így a fúró éle egyszerűen kicsorbul.A támadási oldalon a nyíló rész idomacél keretéhez oldhatatlan kötésekkel hegesztett, az ajtólap teljes felületét beborító, legalább 1,5 mm vastag acél páncéllemezzel látjuk el. A páncéllemez mögött, az ajtólapban továbbá egy 10×10 mm-es tömör négyzetacélból készülő, 10×30 cm-es osztású rácsszerkezet, illetve egy 40x20x2 mm-es merevítőborda helyezkedik el.Az ajtólapban elhelyezett, 10×30 cm-es osztású, 10×10 mm-es négyszögacélból készülő rácsszerkezeten felül, a DTP acél biztonsági ajtó­t a támadási oldalon a nyíló rész idom­acél keretéhez oldhatatlan kötésekkel hegesztett, az acél biztonsági ajtó teljes felületét beborító, legalább 1,5 mm vastag acél páncél­lemezzel látjuk el. Ez nem alapkövetelmény az acél biztonsági ajtó­kkal szemben, hiszen a fa ajtó­burkolatokat is időigényes megbontani, viszont e nélkül nem érhető el az a fokozott biztonsági szint, melyet termékeinkkel szemben megkövetelünk.

Az acél biztonsági ajtó CISA® trezor­zár-rendszere a támadási oldal felől speciális ötvözetű pajzzsal lett ellátva.
A teljes ajtó­felületet beborító páncél­lemezen kívül pedig egy, szintén az idom­acél szerkezethez hegesztett, 5 mm vastag edzett acél­ páncél található, amelynek elülső felére egy különlegesen biztonságos, 2 milliméteres, mangánacél védőlemez is került. Ugyanis a mangánnal ötvözött acél keménysége és olvadáspontja is nagyságrendekkel magasabb, mint az ötvözetlen acéloké.

Kedves suitup nekünk a kényelmi zárral 2 zár lesz az ajtónkon ,de én úgy gondolom a minőség fontosabb mint az hogy hány darab van rajta.

Mindenki maga dönt mit csináltat,ez az ajtó nekem és a családomnak megfelel.Nem olcsó de a minőséget meg kell fizetni.

Előzmény: suitup (1875)