tekergo93 Creative Commons License 2019.08.11 0 0 12168

Szerintem később se képes elfogadni mindenki, ahogy te se, különben nem lennél itt. Ill. nem lenne olyan nagy forgalma a hajbeültetéssel foglalkozó klinikáknak ha olyan sokan képesek elfogadni.
A bökkenő csak ott van, hogy hajbeültetés igen drága dolog, főleg ha egy normálisan helyen csináltatja az ember. De a kezelés is drága, és hosszútávon nézve (lévén, hogy a kezelés egész élete végéig tart) nyílván a hajbeültetés éri meg jobban.
De egy fiatalabbnak aki még messze áll a teljes kopaszságtól és akár 10 évbe is beletelik mire norwood 5-ös lesz - nekik addig a kezelés a jobb megoldás. Hiszen ha túl korán kezd hajbeültetést pl. nw2-nw3 nál az nem lesz jó mert kissebb területre sűrűbben lesz elosztva a haj, és 2 max. 3 beültetés után a donor terület kiürül ez pedig a későbbi beültetések rovására megy - vagyis nem lesz elegendő a donor területen későbbi beültetésekhez, vagy már nem lesz annyi, hogy jól meg lehesssen csinálni nw5-nw6-nál - egyenlőtlen lesz az elosztás - nem beszélve arról, hogy 2-3 beültetés drágább mint 1 nagy. 
Egy jól sikerült beültetés végeredménye (nw5-nw6 esetében) a legtöbb esetben engem amúgyse nyűgöz le. Lévén egy normális közép-európai barnahajú embernek átlagosan 100.000 hajszála van. Egy nw5-nw6-nál meg maximum 5000-6000 hajszálat tudnak beültetni a kopasz területre a donorrol, ez pedig egészségtelennek tűnik, és annyira ritka,hogy már-már jobban nézne ki kopaszra borotválva. Szóval muszáj lesz hajbeültetés után is patentra beállítani a hajat, hajdúsítót használni, meg egyéb praktikákat használni ahhoz, hogy az sűrűbbnek és egészségesebbnek tűnjön.
Tehát nyílván akik csak nw3-nw4-ig kopaszodnak nekik a sima hajbeültetés a legjobb megoldás, de nw5-nw6-ig kopaszodóknál a korán elkezdett hormonos kúra későbbi hajbeültetéssel párosítva a legjobb. Kockázatot pedig mindenki magában tudja szerintem mérlegelni. A rák kialukálásnak kockázata nyílván magasabb lesz, de igazából mi az ami nem növeli? Az üdítők, a dohányzás, a szmog, a növényvédőszerek, rovarirtó szerek más anyagok a levegőben, a Nap sugárzás, röntgen, stb stb. ugyanúgy megnövelik a rák kialakulásának kockázatát. Az alkohol meg májkárosító vérnyomásnövelő, stb stb. Mindennek megvan a kockázata, az egész élet kockázatos, de aki azt képzeli egyből rákos lesz mert ösztrogént vagy finát szed az ne is kezdjen bele mert a végén tényleg az lesz a placebó hatás miatt. A rák ellen pedig ott a CBD olaj mint megelőző kúra - bár jó drága ha azt nézzük, hogy napi 2x 0,25ml kell egy 500mg/10ml-es pakkból megelőzéshez. 

Előzmény: Doctor Morreau (12167)