zöldkomcsi: Creative Commons License 2019.08.11 0 0 354928

Pardon????????????????????? mivel nem értetek egyet??????
Ezzel???????????

https://en.wikipedia.org/wiki/Standard_electrode_potential_(data_page)

 

Egyszerű fizikai kémia dolgokat itt mondok máshol meg is csinálom és mivel csodák nincsenek természetesen működik. Ki is fizetik, nincs probléma de aztán megáll.

Írtam, tégy saválló....nem is kell, mindegy milyen lemezt kénsavba, kiskanállal egyik végére ólom port másik végére ólom-dioxid port..... oké? megvagy? ...na aztán majd futtodban mondjad mivel nem értel egyet. ((-:

 

, na! nyudj bele, hogy ezek a dolgok olyanok mint a vízkerék az ó-kori róma végefelé. Nem műszaki a probléma hanem társadalmi, azt kell megoldani, nem csámcsogni itt a hidrogénen meg a napelemen meg a szélmalmokon.

 

na jóóó....nyilván van azért aktivitás, pl most napokban döntöttek az otb banknál, vagy 2 év gondolkodás után, hogy finanszírozzák az önrészt egy pályázathoz, el is küldték a minisztériumnak, tehát felszálló pályára került a dolog. Na nem éppen erről szól, de van bele csempészve ami elég lesz valamihez ami el kell érje a média inger küszöbét. ha nem, ti akkor is fogtok tudni róla és akkor felül kell vizsgáljam a véleményem, akkor tényleg van valami összeesküvés féleség. ...bár szerintem a vízenergia ellen se volt akkor 400 körül, de még se alkalmazták olyan széleskörűen mint ahogyan megtehették volna.

(ha most ide írod nekem, hogy a rómaik nem tudták hogyan lehet alkalmazni a vízenergiát, akkor én teszlek az x alá (-: )

Előzmény: advocatusdiaboli (354927)