Törölt nick
2019.08.11
|
|
0 0
1375
|
Énekóra szolmizálás általános iskola 6. osztály. Dó-ré-mi-fá-szó-lá-ti-dóóóóó Erre én: Sza-lo-nát-e-szik-a-zsi-dóóóó
Az amúgy sem teljesen 100-as tanárnő átment hisztérika módba kb. a fülén is ordított konstans hangerőn, beírás az ellenőrzőbe, panasz az ofőnél, szülői értekezleten is téma előhoz.
2 évvel később már 8. ban 1 hónappal a ballagás előtt mikor osztálytársammal beszélgetünk a folyosón, és kb. olyasmit mondtam ,hogy ezt a pár hetet kibírjuk már fél lábon is, minek itt már erőlködni bármin bejövök aludni kb. középiskolába is felvettek már ahová menni akartam. Kihallgatta és egyből jön ordítozni, hogy mert őt már fölvették.. meg ameddig még itt vagy addig komolyan venni mert különben stb. Még azt hittem ennyi, legyintettem rá, biztos megint megjött neki vagy valami agybajt kapott ismét, nem kell vele foglalkozni. Iskola után békével hazamegyek, aztán valamerre elmászkáltam este hazaérek erre otthon szülői számonkérés ,hogy mit csináltál már megint az iskolában. El is felejtettem már az egészet, így nem is tudtam hirtelen mi a baj már megint. Ment árulkodni az ofőhöz ő meg átjött mikor nem voltam otthon és jól lebaszta a szülőket, hogy miért engedik a gyereket lazsálni meg mi az ,hogy beszól a tanárnak. Aztán mikor elmondtam mi volt, beszólásról szó sem volt magán beszélgetés valakivel ,amihez amúgy semmi köze nem volt végül is abban maradtunk, hogy bírd már ki balhé nélkül ezt a pár hetet. |
|