Gerreg Creative Commons License 2019.08.11 0 4 803

Az egészbe a gyantázás volt a legrosszabb még pénteken.

 

A dominánál rendben volt minden de még csak bemelegítés volt hogy feltérképezzen, meg nagyon sokat magyarázott a feleségemnek mit hogy miért és mikor, mennyit, mekkorát .... nem dugott meg senki, inkább másról szolt, a testi lelki megalázásroll betörésről...

Nagy vonalakba megérkeztünk 15-20 perc beszélgetés felsorolt millió lehetőséget és csak arra volt kíváncsi mi az amit semmilyen körülmények közt nem szeretnék, persze azt is említette hogy majd feleségem eldönti csomó kérdést egyébként már a nejem előzőleg megválaszolt, nyilván amiket ö szeretne a közeljövőben játszani azokról nem nyitott vitát, volt pár dolog ami kizárt ezeknek egy része szerintem eleve lehetetlen is, mint pl kényszerített szopás hogy mást szopjak le ez kizárt dolog, aztán a kakis játékok is kizárt, nyilván amíg mindent végig nem próbáltunk nem tudok 100% biztonsággal válaszolni ezekre.

 

 

Megbeszéltük mi a menekülő szó, meg ha nem tudok beszélni a menekülő jel, a játék közben.

Többször jeleztem is de aztán ezeket átbeszéltük és meggyőzött róla hogy ez még nem is komoly a hisztit felejtsem el.

Sok mindent kipróbáltunk, a hiszti miatt legjobbnak látta ha kifeszít az András keresztre  itt volt sok bemutató, a feleségem gyakorolt, pálca, ostor, fém szerszámok mellkínzáshoz, meg némi herekínzás is, ezen azért hisztiztem megint egy sort, nem is kicsit, most is fájnak a golyóim de ezt állítólag idővel majd jobban bírom csak jól meg kell edzeni, összefogták és ököllel ütötték, szóval volt a végén levezetésnek néhány tökön rúgás is 2-3 rúgást mutatott a csaj a többit  a feleségem csinálta, utóbbiak fájtak kevésbé.

Az egész játék kb 1 óra lehetett, még legalább 4 alkalommal megyünk, majd ahogy alakul és tanul, elvileg még 3 alkalommal magyaráz a 4. alakalommal csak megfigyel és akkor szol ha valami nem jó, most a feleségem is beakar rendezni egy szobát játszósnak, már ki is nézett pár dolgot, azt kell mondjam nektek ez nem olcsó hobbi az egyszer biztos, nekem tuti nem ér meg ennyit de hát ha kedvesem ragaszkodik hozzá nincs mit tenni.

Nekem is van házi feladatom, hogy próbáljak meg tisztelet tudóbban beszélni és szeánsz alatt a feleségem se tegezzem, mert legközelebb  ezért megfognak büntetni, meg ne beszéljek feleslegesen csak ha kell.

Ami bosszant hogy ott volt két bomba jó nő és még csak el sem élveztem, kérdezte a feleségem hogy kiverje-e nekem de mondta hogy arra nincs szűkségem, pedig lett volna!

Előzmény: szerencsés-vivyen (800)