Gozo Creative Commons License 2019.08.10 0 2 392717

Akkor idézném Neked:

"

A szokásos menetrend szerint a jegyértékesítés első három napjában, augusztus 9-től 11-ig a Szurkolói Klub (SZK) tagjai számára nyílik lehetőség a jegyvásárlásra. Ezt követően, augusztus 12-től indul az általános értékesítés.

Mind a két szakaszban névre szóló jegyet lehet vásárolni, egy vásárló legfeljebb 4 jegyet vehet. A jegyárak megegyeznek a korábbi selejtező mérkőzéseken alkalmazott árakkal. A Szurkolói Klub tagjai ezúttal is 15 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőket.

A mérkőzésre szóló jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu-n, valamint a TEX Bálnában és a TEX viszonteladói hálózataiban lehet majd megvásárolni. 

A Szurkolói Klubba való belépésről a https://szurkoloiklub.mlsz.hu/ oldalon találhatók információk, a klubtagsághoz Szurkolói Kártyára van szükség."

 

Ha Te itt megmutatod hol van leírva, hogy minden egyes belépőhöz külön MLSZ kártya kell akkor elismerem, hogy igazad van. De ugye mint látszik, nincs leírva ilyen kitétel, csak annyi hogy névre szóló jegyet lehet vásárolni, ami ugye nem jelenti azt hogy MLSZ klubkártya is kell!

Előzmény: Gery1978 (392716)