tom55 Creative Commons License 2019.08.10 0 0 116534

Maximálisan egyetértek.

 

Már Sousa idejében szó volt itt 3 éves periódusról és hogy BL csapat leszünk. Aztán ilyen olyan okok miatt távozott, gondolom hosszú távon nem tudtuk megfizetni és valószínű túl népszerű volt a Videotonos hölgyek körében. Carrillo-val is épült a csapat, mindenki elfogadta még az ellenfelek is, hogy jó szerény edző. Talán ekkor volt országosan a legjobb megítélése a Videotonnak. Aztán jöttek a hullámvölgyek majd Nikoliccsal megint felépült valami de botrányokkal tarkítva, Varga Józsi, Stefan, Lazovics, Henty, stb. ügyek, névváltoztatások, szintlépés, kinőttük az nb1-et, stadionmizéria. Ezek aztán rohadtul nem tettek jót a csapat népszerűségének, közröhej tárgya és talán az nb1 legnépszerűtlenebb klubja lettünk.

Egy hullámvasút ez a csapat, egyszer lent máskor fent. Csak a közhelyeket lehet puffogtatni fel kell állni a padlóról, a fejekben kell rendet tenni, stb.. (nameg a főcsodacsatár balfaszkodása és játszatása is érdekes)
Valószínüleg ismét a Fradival külön bajnokságot játszunk.

A Puskást meg szórjuk már meg mint az atom, képesek vagyunk rá. Nem szeretnék többet szarjátékkal 0:0, 0:1-et látni. Hodzic és Futács megint lőhetne kettőt.

 

Előzmény: A Sporttárs (116529)