gomba2008 Creative Commons License 2019.08.08 0 0 261758

Na végre, eljött ennek is az ideje:

https://photos.google.com/share/AF1QipOVuP7OhncxCkG3Uc_MaHZpQdQo3eUp1R9os699trsFdltTkBT26nwtKS2q8ZJHYA?key=MjBsNFptbUstS3VDQzJxMDhoR1FlMTJyVG5qLTJ3

Az uborka a végét járja, de elraktam 30 üveggel. A paradicsomból még mindig nem érett be annyi, hogy el tudjak rakni üvegbe, de lecsót már pakoltam a fagyóba bőven. A paprika lassan, de biztosan tönkremegy, legalábbis a nagy része, de ami van rajta, az végre szedhető, és akkora nagy disznók, hogy a földig érnek. Bőven lesz sültpaprika, de a "pirosaranynak" valót valószínűleg majd vennem kell. Még azért bizakodok kicsit. Nem minden növény fonnyad.

A kert szép zöld, a szúnyogok végre eltűntek, legalábbis a nagy részük. A cefre kezd megfordulni, hétfőn főzetünk, addigra tökéletes lesz. Mi kell még? Szerintem ez egy nagyon is jó nyár volt eddig. 

Ja! Kaptam a szomszédtól bergeron kajszit. Juszt is kipróbáltam pár szemmel, milyen lesz a lekvár belőle? Jelentem tökéletes. Semmiféle "szálkát" nem tapasztaltam. 

És végre így majd két hét után a múltkoriban elrakott wiskeys lekvárom is besűrűsödött végre. Fene sem érti ezt.