"Egy mangósaláta pl. 3600 Ft. Ha ez akkora adag, mint amit a séftől általában megszokhattunk, erős médiahátszél köll hozzá, hogy tömegesen fogyasszák a kedves vendégek."
Az már megvan, nemzetünk főfőfőfőfőgasztromegmondóiból (mondjuk azt nem tudom, ki nevezte ki őket annak) kettő is Budapest legjobb ételei közé sorolta. A cikkben az adag is látszik, akkora, mint amit a séftől megszokhattunk......
https://welovebudapest.com/toplistak/ezek-budapest-legjobb-etelei-a-fo-gasztromegmondok-szerint/
Nem tudom egyébként, ez a Szirom hogyan működik, nagyon picinek látszik a helyiség, talán ha 3-4 ember befér, az sem egyértelmű, hogy le lehet-e ülni.
Na most 4500 Ft-os főételt, meg 3600 Ft-os salátát elvitelre adnak kis műanyag büdögékben, mint a "Picicíp" kínai büfében a 750 Ft-os trutymót vagy a magyaros kifőzdében az ugyanilyen árú pörköltet tarhonyával?
Vagy egy cca. 20.000 Ft-ot otthagyó pár kiül a helyiség elé egy padra és ott eszik? (Már ha van pad, nem ismerem a környéket.)
Nekem az ilyen árak nagyon nem jönnek össze a hely jellegével.