tibtiborkaba_new Creative Commons License 2019.08.05 -1 0 9415

No, ha ténylegesen studióberendezéseid lennének, ami nincs (mert amire a pécsivásárban azt mondják, hogy az, az attól még nem az), akkor tudhatnád, hogy az igazi studióberendezéseket eleve úgy tervezik, hogy megfelelő karbantartás mellett (ami nem a 12 évente letakarítjuk, ahogy te szoktad) hibamentesen és rendkívül stabilan működnek, ezért nincs szükség egyátalán "4-5-6-os túlbiztosításra".

 

A studiótechnika baromira nem arról szól, hogy halmozzunk fel minél több lomot, mert mi van, ha valami beszarik. Megnézném azt a stúdiót, amelyik milliókat beruház, csakhogy legyen 5-6 tartalék. Nem kicsit lennének lököttek.

 

Persze ha valaki szarból (kommersz hifi) akar várat illetve "tsudiót" építeni...

 

Ezt mondjuk mindenki tudja, aki találkozott már ilyesmivel, de te csak szájkaratéban meg tranzisztorkarakterisztikában vagy erős...

:D

 

Amúgy csodálkozom, hogy minek a túlbiztosítás, hiszen állítólag te igazi aranykezű mestermérnök vagy, akinek a készülékei nyilván az utolsó csavarig fel vannak újítva sajátkezűleg, valamint fejlesztve, tuningolva, karbantartva, hát hogy fordulhat elő nálad, hogy minden beszarik, és csak a 6. kazettásmagnó menti meg a "tsudió" renoméját?

 

:DDDDDDDDDDD