18-09 Creative Commons License 2019.08.03 0 8 319200

Idén elég kaotikusra sikerült már a szombati nap is a Forma 1-es hétvégén... nem tudta a szervező/megrendelő, hogy (de, tudta, hiszen pár napja nyilatkozták, hogy a tavalyinál többen érkeznek idén) nem elég az a "szolgáltatás", amit megrendel? 

 

A H8+Kerepesről induló shuttle buszok reggeltől rommá tömve egész délelőtt. Örsön csak a láthatóan, tehát PASS-al a nyakban, pólóban, sálban stb látható szurkolóból egy 10 perces számolás idején 187 fő lett az eredmény. Szintén az Örsről induló buszokról is folytak le az emberek... volt olyan időszak, amikor az Árkád melletti Volán megállótól az Árkád aluljáróig állt a sor. 

 

Ez így nulla. Az, hogy megint két jegypénztár működött az Örsön, nevetséges. A nyelvet nem beszélő (nem az Ő hibájuk) pénztárosok már csak hab a tortán. Az utasok kb. fele lengyel volt. Azt nem tudom, hogy miket vettek az automatákból (egy eladási statisztikát megnéznék, biztos jó pár "érdekes" típus kiugró eladást produkált, mivel fogalma sincs senkinek, hogy milyen jegy kell a HÉV-re és hát ez is szomorú... ) 

 

Miért nem lehet felkészülni és megnyitni a középső ablakot legalább ilyenkor, illetve ha már van egy mobil jegypénztár, azt is üzembe helyezni erre a hétvégére? A többek közt tízmilliárdnyi közpénzből is működő Hungaroring Sport Zrt. miért filléreskedik? A 6 kocsis HÉV ilyenkor nem elég, hétvégén azért legyen már annyi a rendszerben, hogy Kerepesig vannak betétek, illetve a buszok is járhatnának sűrűbben. Ja, hogy nem a VB-től kéne megrendelni a szolgáltatást, ahol nincs elég busz.........