szilvatövis Creative Commons License 2019.08.03 0 0 2519

Nem csak ez a különbség, hanem az is, hogy ebbe a példába be van kódolva az eredmény.

Én például megéltem, hogy tudományos "irtóhadjáratot" vezettek a margarin (hidrogénezett növényi olajok) érdekében a vaj ellen, vagy idióta hisztériakampányt folyattak a tudomány nevében a tojás ellen, egyik napról a másikra padlóra küldve az ágazatot, vagy éppen tudománytalan hisztériakeltést folytattak a DDT ellen.

 

Nem eldöntve tehát kinek van igaza egészségügyi hatások tekintetében, maradjunk a jelenlegi piaci gyakorlat értékelésénél egy egyszerű hasonlattal!

 

Elfogadhatónak tartanád-e, ha hoznának olyan törvényt, hogy ezentúl lehet "csótányhúst" keverni az élelmiszerekbe, mert a gyártó cég tudományos vizsgálata alapján az élelmiszerfelügyelet (akinek prominens vezetői az említett cég korábbi alkalmazottai) egyenértékűnek nyilvánította az elterjedt, hagyományos fehérjekészítményekkel.


Elfogadhatónak tartanád-e, ha nem kellene feltüntetni, az élelmiszeren, hogy csótányhúst tartalmaz, sőt tilos lenne feltüntetni a többi gyártónak azt is, hogy nem tartalmaz csótányhúst?

Előzmény: mma (2514)